spare-sellingFor at man skal bli best i sitt yrke, må man ikke bare være flink til å prate med kunder og lokke dem til seg med salg og spesial tilbud bare for dem. Dersom ikke reservedelene er av høy kvalitet, vil man bli gjennomskuet med en gang. For de fleste som mekker på bil, kjenner også til god og dårlig kvalitet. Ofte kommer det an på merket, men i mange tilfeller viser det seg at det kan være elendig kvalitet på det grunn-metallet som er brukt i delene. Noe metall kan være dårlige blandinger av mange ulike metaller, som ikke har blitt rensket grundig nok ved elektrolyse.

Nettbutikk som selger så det griner

Men med en god nettbutikk kan man lykkes både som det ene og det andre. Her tilbyr de reservedeler til salgspriser som kan konkurrere med alle andre. Med smarte lagerløsninger og god logistikk, har verdikjeden blitt endret og prisene derfor redusert som følge av omstillingen. Alle fordyrende ledd som kan fjernes, er en fordel for kunden.

Og i dag finner flere og flere veien til nettbutikken. Det er fordi man selv, rolig og komfortabelt fra sofaen, kan lete gjennom dele-lister, uten å bli forstyrret av plagsomme kunder eller skrikerunger. Da er det mye enklere å konsentrere seg og få full oversikt. Med bestilling på internett gjør man en sikker bankoverføring som er like trygg som banken selv. Da vil man etter noen dager motta en pakke-melding og enten kommer pakken på døra, eller man må hente den i nærmeste butikk.